Tag Archives: babi

Баби проститутки спиеле со 355,000 мажи (Видео)

Сестрите по повлекувањето од бизнисот, објавиле книга во која ги откриваат сите тајни на порно индустријата. Промовирајќи ја книгата на телевизија, тие признаваат дека спиеле со 355,000 мажи.

______________________________________________________________________________________________________

Тепчка на 90 год баби – и го навредила внукот па и скршила глава на друга баба

Незапаметен прекршок со тешки повреди во Полјана покрај Пожаревац. Радмила Ц.(87), поради навреда на внукoт, ја повредила Вера П.(85)

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1