Tag Archives: baksuzi

Обновено – Спасено селото Долно Дупени – пожарникарите успеале да го пренасочат пожарот

 Oбновено – Според последните информации пожарникарите успеале да го пренасочат пожарот накај полињата над селото. Засега избегната е опасноста да ги зафати куќите.

______________________________________________________________________________________________________

Парите не носат среќа – или носат? Вистински приказни за добитници на лото

Добитниците на лото како ги следи среќа ги следи и малер. Не се малку приказни каде по добивките на милиони овие луѓе ги тера само баксуз.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1