Tag Archives: barjevo

За 2013 година предвидени 11,000,000 долари за истражување на HAARP системот

И покрај светската економска криза која го зафати глобалниот свет, програмата за истражување на HAARP во наредната година ќе има буџет од 11,000,000 долари, со цел да се добие увид на физичките аспекти на природните феномени како што се магнетните бури и гео-физичките феномени.

______________________________________________________________________________________________________

ВИДЕО: Што е Хаарп – антените кои ја менуваат климата, а никој не знае дали и колку се опасни

Овие антени ја менуваат хемиската структура на повеќеслојната атмосфера, односно можат да ја затоплуваат или пак ладат климата на одделен дел на планетата.

______________________________________________________________________________________________________

Скандалозно: Штетнo или не – на 12 октомври се тестира HAARP – Србија не смее да ги тргне антените до 2050 година!!!

Антенски ХААРП систем на 12 октомври ќе емитува најака емисија на зрачење во јоносферата истовреме од десет постројки кои ги има на планетата, вклучувајќи го и она кај Барајево во Србија, а никој не знае какви ќе бидат последиците од оваа проба, односно експеримент.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1