Tag Archives: бигфут

Се облекол како Бигфут со намера да привлече туристи – два автомобила го прегазиле – загинал на автопатот

44-годишен жител на градчето Калиспел – Монтана, сакал да направи траги од наводен бигфут, како неговото место би станало популарно и посетено од туристи. За таа цел тој облекол и костум и отишол со намера да ги остави трагите за кои подоцна ќе се тврди дека се од митското суштество.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Мистериозно суштество во Охајо! Дали е ова Бигфут

На снимката на која во април била поставена на интернет било прикажано до сега невидено суштество покриено со густи темни влакна, како претрчува на патеката во областа Гранд Ривер, во североисточно Охајо.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1