Tag Archives: bogatstvo

Митот за закопаното богатство во Лешок

“Дивите копачи бараат злато, накит, вредни предмети, но не обрнуваат внимание дека го уништуваат културното богатство на овој со закон заштитен комплекс,,

______________________________________________________________________________________________________

ЕКСКЛУЗИВНО: Богатството на Цар Самуил спие во подземни пештери на Островот?!

,, Преспанци за ова мошне мистериозно место шират разни легенди, најмногу дека тука има неброено богатство во ковчези преполни со злато , дијаманти и скапоцени камења, кои биле на Цар Самуил, но сите копале површно и никој не нашол такво нешто. Според мене, целото тоа богатсво спие некаде во овие подземни пештери.,, Македонија има само […]

______________________________________________________________________________________________________

Еве каде го кријат богатството, супербогаташите – 21 билион долари

Најбогатите луѓе на светот далеку од очите на даночната управа, го сокриле своето богатство за кое што се верува дека изнесува повеќе од 21 билион долари.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1