Tag Archives: boi

Што се еден „Пикок“ пајак треба да направи за да го освои нејзиното срце! Но доколку не успее…

Овој вид на пајак танцува специјално за неговата девојка со цел да ја импресионира за да може подоцна да се пари со неа. Доколку и се допаднат боите и движењата таа ќе се спари со него и ќе си замоне, но доколку тој не успее „да го освои нејзиното срце“ таа ќе го убие и […]

______________________________________________________________________________________________________

Empire State во Њујорк свети во боите на сите земји олимпијци – но не и на Македонија !

На официјалниот сајт на оваа позната зграда има и распоред – во чии бои кој ден ќе свети зградата. НО НА СПИСОКОТ ЈА НЕМА МАКЕДОНИЈА !!!

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1