Што се еден „Пикок“ пајак треба да направи за да го освои нејзиното срце! Но доколку не успее…


Овој вид на пајак танцува специјално за неговата девојка со цел да ја импресионира за да може подоцна да се пари со неа. Доколку и се допаднат боите и движењата таа ќе се спари со него и ќе си замоне, но доколку тој не успее „да го освои нејзиното срце“ таа ќе го убие и ќе го изеде! Кутрото „пријателче“ не само што ќе танцува за живот туку се надева за можно потомство со обожаваната женка.

 

Share Button

Tags: , , , ,

Александар Петрески

Автор инфо

No comments yet.

Остави коментар

UA-33057274-1