Tag Archives: brdo

Човек со сопствени раце поместил планина, за да направи пат кон своето село (ФОТО) (ВИДЕО)

-Кога е Бог со вас, ништо не може да ве спречи – рекол Дасрат Манџи, Индиец кој своерачно и без ничија помош пробил пат низ планината и отворил 60 изолирани села од индискиот регион, кон надворешниот свет.

______________________________________________________________________________________________________

Пожар во центарот на Подгорица – евакуирано население, во опасност и амбасади – Видео

  Синоќа околу 21 часот пожар се разгорел на брдото Горица во Подгорица. Во еден момент огнот дошол на само 10 сетина метри од куќите.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1