Tag Archives: caj

Чајот чисти теписи, гланца дрво, омекнува месо итн итн

Веќе е познато дека чајот е здрав напиток. Но чаевите се користат и за многу други работи. Чистење на теписи, гланцање паркет, итн.

______________________________________________________________________________________________________

Хербалистика – лекување со чај

Глог за срцето, коприва за крв, камилица за варење, липа за настинка, коњска опашка за остеопороза. Единствено треба да знаете да ја изберете вистинската билка.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1