Tag Archives: cesma

Откриена измама – 2 супермаркети продавале како флаширана, обична вода од чешма

Два големи британски синџири на супермаркети “Теско” и “Aсда” продавале обичните вода од чешма, која самите ја флаширале.

______________________________________________________________________________________________________

Загреб: Од славината им излегуваат змиски животинки (Видео)

Граѓаните во Хрватска се плашат да се тушираат и да ја пијат водата, но, од водовод и канализација велат да си стават мрежички и опасност немало да има.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1