Tag Archives: debar maalo

Во Дебар Маало еднонасочни улици од петок

  Од петок 3 август почнува да функционира еднонасочниот режим на сообраќај во Дебар Маало. Поставена е соодветна сигнализација која ќе ви покаже на која улица во кој правец е дозволено возење.

______________________________________________________________________________________________________

Без вода делови од Центар и Дебар Маало

Улици во Дебар Маало и во центар ќе бидат исклучени од мрежата за водоснабдување, соопшти регионалниот центар за управување со кризи за Скопје

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1