Tag Archives: decko

Убавицата и зверот? – Ова е новиот дечко на Шарлиз Терон

37 годишната заносна блондинка актерката Шарлиз Терон е вљубена во 41 годишниот Ерик Стоунстир, актер кој игра во серијата „Modern Familly”.

______________________________________________________________________________________________________

Се пријавувам за позицијата ДЕЧКО – на оглас се пријавил со мотивационо писмо

Еден дечко одлучил сосема сериозно да му пристапи на проблемот и на ,,огласот,, се јавил како да се пријавува за работа – и испратил мотивационо писмо во кое ги опишува сите свои квалификации за ,,работното место,, дечко.

______________________________________________________________________________________________________

Треба ли да им кажете на пријателите дека дечкото / девојката ги изневерува?

Најпросто речено тоа е тоа што пријателите и треба да го прават едни за други. Сакате да ги заштитите и секако ако некој ги лаже ќе им кажете. Но истражување покажало дека барем 80 насто се мислеле и со задоцнување им кажале на пријателите дека партнерите ги изневеруваат.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1