Tag Archives: defekt

Со четка за заби од 2 евра поправиле вселенска станица од 100 милијарди

  Астронаутите Sunita Williams и Akihido Hoshide успеале да го порават дефектот на вселенската станица со четкичка за заби.

______________________________________________________________________________________________________

Банкомат во Англија делел дупло пари – Англичаните се испотепале

  Банкомат на банката Lojds TSB во Ипсвич се расипал вчера вечерта. Сите кои подигнале пари по затварањето на филијалата добиле дупла сума од онаа што ја побарале.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1