Tag Archives: dijamanti

Фото: Во Сибир откриено најголемото наоѓалиште на дијаманти во светот

Како да не се од овој свет – квалитетот и количините се мерат во трилиони карати.

______________________________________________________________________________________________________

Како изгледа лак за нокти од 130 000 долари

На прв поглед личи на обичен лак за нокти, но станува збор за лускузен – ма супер луксузен лак за нокти кои чини ни помалку ни повеќе туку 130.000 долари.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1