Tag Archives: diskoteki

Пократко седење во кафулиња – се скратува работното време за 1 час

Според Законот за угостителска дејност, од утре почнува зимското работно време на кафулињата.

______________________________________________________________________________________________________

Млади во Скопје на штрек !!!!! Родителите и полицијата вечерва во дискотеките

Цел викенд мешани патроли составени од полицајци и родители ќе шетаат по скопски и битолски кафулиња и дискотеки.

______________________________________________________________________________________________________

Дали се пијанчите во дискотеките – ќе контролираат мешани патроли родители и полиција

Стартува проект на МВР, мешани патроли од родители и полицајци ќе крстосуваат низ дискотеките.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1