Tag Archives: doktor

Видео: Пациентка го теши лекарот кој плачел соопштувајќи и ја лошата вест

Најтешко за секој доктор е оној момент кога ќе треба на пациентот да му ја соопшти лошата вест. Доктор Себастијан Шубла, се нашол во ваква ситуација но му паднало толку тешко што на крајот, неговата пациентка, 75 годишната Алдред, морала да го утеши, да не се грижи премногу и дека тоа и не е толку […]

______________________________________________________________________________________________________

Колумбиски доктор обвинет за лажирање на смртта на 3 нарко-босови

Доктор од Колумбија им помогнал на тројца нарко-босови да не бидат уапсени со тоа што ја лажирал нивната смрт.

______________________________________________________________________________________________________

Не му верувајте на др Гугл – лечењето преку интернет е опасно

  Др Гугл можете да го прашате се, но доколку станува збор за дијагноза или сакате да откриете што и зошто ве боли подобро отидете на лекар бидејќи истражувањата покажале дека дури 90 насто од луѓето коi доцна се јавиле на лекар се обидувале да дознаат што им е преку интернет – дури 50 насто […]

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1