Tag Archives: dolari

Жртви на измама поверувале дека ќе врнат пари од небо?!

Тројца измамници убедувале луѓе дека можат да предизвикаат неверојатна појава – феномен-да врнат пари од небо, а за да го наговорат „Господ бог да им помогне„ во замена барале 10 илјади долари.

______________________________________________________________________________________________________

Му стигнала сметка од милион долари за телефон – се тужи со компанијата

Американецот Мајкл Смит води судски спор со компанијата AT&T бидејќи му доставила сметка за мобилниот телефон од 1 милион долари. Мајкл тврди дека сметката е направена со измама.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1