Tag Archives: dolg

Славниот боксер Holyfield должи 500.000 евра за алиментација – има 11 деца

Еден од најдобрите и најпознатите светски боксери 49 годишниот Evander Holyfield должи околу 500 000 евра за алиментација само за едната ќерка.

______________________________________________________________________________________________________

Топлификација ќе биде блокирана – наплаќала сметки, а не плаќала на добавувачи – ќе има ли парно зимава?

  Апелациониот суд во Скопје донел одлука со која Друштвото за снабдување Центар, фирма на Топлификација, мора да плати околу 2,5 милиони евра по тужба на извршителот Крум Коцарев, а во полза на неговиот клиент Те-То Скопје, кој побарува од Топлификација околу 4 милиони евра, пишува весникот Вечер.

______________________________________________________________________________________________________

Во 21 век цел месец без вода – село Кривени

Селото Кривени, кое се наоѓа веднаш до Ресен, цел месец е без вода за пиење.

______________________________________________________________________________________________________

Банкарски долг тежок 360 килограми! – платил рата со ковани парички

Банкарските кредити и долгови се вистински товар  чија тежина честопати го нарушува мирниот сон кај секој што се фатил за ова оро.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1