Tag Archives: гаќи

Ќе го запалел станот во обид да си ги исуши гаќите во микробранова

Британските пожарникари успеале да го спасат станот од потполно уништување откако неговиот сопственик се обидел да си ги исуши гаќите и чорапите во микробранова.

______________________________________________________________________________________________________

Жените носеле долна облека уште пред 5 века!

Со досегашните истражувања се тврдеше дека долната облека потекнува од крајот на 18 век. Градниците од пред 100 години.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1