Tag Archives: gas

Паднаа првите договори на домаќинствата со „Струмица гас“, а цената не се знае

Јавното претпријатие за енергетски дејности „Струмица гас“ од понеделникот официјално почна со склучување на договори за приклучување на домаќинствата на гасоводната мрежа.

______________________________________________________________________________________________________

Давај МАКЕДОНИЈА ,,ГАЗ,,

МАКЕДОНИЈА – ГАЗ ќерка компанија на ГАЗПРОМ 🙂 Сите компании кои ги основа Газпром во Европа го носaт името на државата и придавката Газ. Во Македонскиот случај заради значењето на зборот ,,ГАЗ,, ќе се направел исклучок.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1