Tag Archives: gps

Родителска параноја: Швеѓаните ги следат своите деца со GPS!

Поради се позачестените киднапирања на деца во Шведска, родителите, особено оние кои живеат во големите градови, се изјасниле дека би сакале своите деца да ги следат со помош на GPS.

______________________________________________________________________________________________________

Кондури со GPS, ќе ги удрите ќе ве однесат право дома

Со едноставен удар на петите на овие кондури со вграден GPS, истите ќе ви помогнат да си го пронајдете полесно патот до дома.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1