Tag Archives: gradinka

105 годишна старица „примена“ во градинка!?

Швеѓанката Ана Ериксон, 105 годишна старица, неодамна добила многу необично писмо.

______________________________________________________________________________________________________

Борби на тригодишници во градинка, ги организирале воспитувачки!

Мислите дека организаторите на борби со кучиња се за осуда? Тоа не е ништо во споредба со сценариото : вашето тригодишно дете во тепачка организирана од воспитувачките во градинка.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1