Tag Archives: хомосексуалност

Хомосексуалноста е наследна – научниците велат се пренесува од мајка на син (Видео)

Долгата дебата за тоа дали хомосексуалноста е генетска или работа на избор, доби нов правец, благодарение на истражувањата на Универзитетот во Тенеси.

______________________________________________________________________________________________________

Лекар препишал лек против хомесексуалност – ќе остане без лиценца

Австралиски радиолог доби забрана на лекарската лиценца, препишал лек против хомосексуалност на негов 18 годишен пациент.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1