Tag Archives: инфо

Нова ера – дигитални гробови – со бар код до инфо за покојникот

Револуционерна идеја во една британска погребна фирма, директорот – очигледно мошне креативен ум, поставил бар-кодови на секој споменик за подостапни информации за покојникот.

______________________________________________________________________________________________________

Како се вози низ Македонија денес

Сообраќајот на сите магистрални и регионални патни правци се одвива по суви и чисти коловози.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1