Tag Archives: izguben

Изгубен ковчег со мртовец помеѓу аеродромите од Белград до Франкфурт

Планинарот Карлхеинз Ралф С. (71) од Дрезден загинал на Дурмитур на 26 август, а ковчегот со неговите останки, кој требало да стигне во германската покраина Саск исчезнал во хаосот кој настанал поради штрајкот на Луфтханса.

______________________________________________________________________________________________________

Олимписки шампион се изгубил во Лондон

Американскиот атлетичар Keron Klement, кој е двоен олимписки шампион, се изгубил во Лондон.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1