Tag Archives: изневерила

Чудно: Индиец живее на дрво бидејќи го измамила жената

Еден индиец девет месеци живее на дрво и одбива да се симне од него бидејќи чекал извинување од неговата сопруга која ја затекнал во кревет со друг маж.

______________________________________________________________________________________________________

Ја потрошил премијата од 50 илјади фунти за да не ги дели парите со сопругата

Откако сопругата Рејчел го изневерила, Скот Браун учествувал во емисијата Deal od Not Deal и освоил 50 илјади фунти. Неговиот живот од тогаш драстично се променил, но се соочил и со намерата на неговата сопруга да му одземе дел од парите.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1