Tag Archives: јајца

Пронајден најголемиот питон кој во себе носел 87 јајца

Во Југоисточна Америка, Флорида, бил пронајден најголемиот питон досега.

______________________________________________________________________________________________________

Во затвор поради киндер јајца

Двајца мажи поминале повеќе од два часа во затвор на канадската граница, откако цариниците откриле илегални чоколадни јајца во нивниот автомобил.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1