Tag Archives: јасен

Ако одите за Македонски Брод преку Јасен – времето е изменето

Измени во сообраќајот на патниот правец K 1 – P – 104 врска со P – 104 (правецот кој ги поврзува градот Скопје со Македонски Брод) или популарно наречен – патот преку Јасен, има нов временски режим.

______________________________________________________________________________________________________

Силен пожар го зафати „Јасен“

 Пожарникарите и вработените во резерватот од утрово мака мачат да го изгаснат пожарот кој во раните утрински часови го зафати резерватот „Јасен“.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1