Tag Archives: kamiondjii

Камионџиите повторно возат: Именувана улица во Бањалука по Пајо и Чкаља

Освен Миодраг Петровиќ Чкаља и Павел Вујисиќ, име на улица добија и нивните колеги  Зоран Радмиловиќ, Петар Краљ, Олга Спиридоновиќ, но и советскиот астронаут Јуриј Гагарин.

______________________________________________________________________________________________________

Во услвои на криза тони работни места за камионџии, а на Американците не им се работи

Додека земјата ја тресе тешка економска криза, со голема стапка на невработеност, логично би било Американците да скокаат за секоја шанса за вработување.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1