Tag Archives: кладба

Видео: Двојно или ништо – Влегол во казино и целиот имот го ставил на црвено

Ешли Ревел од Кена го продал целокупниот имот и своите 135. 500 долари ги фрлил на една опклада во казино. Но се што е потребно во животот да ги остварите вашите желби, амбиции и цели е да бидете родени под среќна ѕвезда.

______________________________________________________________________________________________________

Кладилниците враќаат пари – невозможно било да се погоди кој ќе го запали олимпискиот оган

Совршено чуваната тајна за тоа кој ќе го запали олимпискиот оган на свеченото отворање на Олимписките игри во Лондон, ги изненади дури и кладилниците во Британија.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Изгубил кладба па му ја запалиле главата

По настанот шокирани останале и гостите кои гледале како пријателите на Вилиам му ја поливаат главата со чашка Бакарди 151, а еден носи пламен.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1