Tag Archives: kofein

Колкава количина кофеин може да ве убие?

Поради се позачестените смртни случаи кои се поврзани со кофеинот, прашање кое се почесто се поставува секако е смртоносната доза на оваа супстанца.

______________________________________________________________________________________________________

Најсилното кафе на светот

  Ова кафе има 200 % повеќе кофеин од обичното кафе, се вика Смртна Желба. Создадено е од компанија за кафе од Њујорк.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1