Tag Archives: kompanii

Овие жени се најмоќни во светот на технологијата!

Бизнис инсајдер објави листа на 25 најмоќни жени вработени во големите компании за информациска технологија (IT).

______________________________________________________________________________________________________

Нема оштета ако ве ограбат, а сте оставиле премногу податоци на Фејсбук

Корисниците на Фејсбук наскоро се повеќе ќе губат надокнада за штета од осигурителните компании, поради тоа што поставуваат премногу лични информации на оваа друштвена социјална мрежа.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1