Tag Archives: laga

Лажењето е опасно по здравјето

Постојаното лажење може да влијае лошо на вашето здравје, покажаа резултатите од истражувањето, презентирано на овогодишната конвенција на Американското психолошко здружение во Вашингтон.

______________________________________________________________________________________________________

Лаже, краде, спие на таван и има ЛОШО ЗДРАВЈЕ!?

Лагата има кратки нозе, а лажговците нарушено здравје, ова го покажуваат најновите истражувања на група научници во Индијана.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1