Tag Archives: lagi

Жените изневеруваат исто колку и мажите само што подобро ги кријат трагите!

Жените изневеруваат речиси подеднакво како и мажите но, се уште постои мислење дека таквите жени се исклучок, а не правило.

______________________________________________________________________________________________________

Колку лажат рестораните, страв да те фати!

Анонимни конобари во Америка каде да потсетиме ( клиентот е секогаш во право ) проговорија за тоа со какви лаги ги хранат гостите.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1