Tag Archives: lejdi gaga

Видео: Руски војници во строј ја пеат Лејди Гага

Војниците на една чета во Руската војска одлучиле како подлога за својот строев чекор да ја користат песната на Лејди Гага “Bad Romance”.  Не звучат воопшто лошо.

______________________________________________________________________________________________________

Лејди Гага се заљуби во Грк сопственик на ресторан

Лејди Гага се заљубила во Грк кој држи ресторан на Крит каде пеачката гради луксузна вила вредна 10 милиони евра. Според Дејли стар се работи за извесен Џовани.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1