Tag Archives: lice

Магданос за флеките од сонце

Според научниците и козметичарите магданосот е моќно средство за отстранување на флеките на лицето и телото предизвикани од сонце.

______________________________________________________________________________________________________

ВИДЕО: Анономуси со едукација како да го измамите новиот систем за набљудување „TrapWire“

Доколку не сакате владата да го следи секој ваш чекор преку модерната технологија за скенирање на лицето, а истовремено не би употребиле чекан или сличен алат со кој би ги искршиле сите камери околу вас, Анонимуси можат да ви помогнат.

______________________________________________________________________________________________________

Видео: Исповед на човекот на кого „човекојадец“ му го изеде лицето!

„Ми го парчоса лицето, ми ги уништи очите, во основа тоа е се што има да се каже“, за прв пат проговори бездомникот на кого канибал му изеде речиси половина од лицето. „Ништо лошо не му реков“, смирено додава 65 годишникот кој закрепнува во болница во Мајами.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1