Tag Archives: like

Прочитајте ја приказната која има еден милион лајкови на Facebook!!!

Потресна приказна за њујоршки таксист која на Facebook се појавила пед два месеци собрала невиден број на лајкови.

______________________________________________________________________________________________________

,,Бечка школа,, уште на цена – модерните џентлмени место цвеќе праќаат смс

Најновото истражување покажало дека романтичните смс пораки и редовни постови на фејсбук го замениле придржувањето на капутот или испраќањето букет цвеќе.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1