Tag Archives: makeodnija

Скопје наскоро ќе стане доминантно албански град – македонките не раѓаат

Макеоднките се подоцна стапуваат во брак, тешко се одлучуваат и на прво, а камо ли на втор дете.

______________________________________________________________________________________________________

11 год девојче од Тетово повредено од скутер во Струга

На машката плажа во Струга скутерџија со предниот дел од моторот удрил во 11 годишно девојче од Тетово кое си играло на плажата. Скутерџијата избегал од местото и го оставил скутерот во вода.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1