Tag Archives: mamurlak

МАМУРЛАК во Белград: Сите го бараа Англичанецот по концертот на “Prodigy”, а тој пијан се журкал

Додека спиел на клупа на Калемегдан бидејќи “се занел и останал без пари” Piter Rouds немал поим дека сите го бараат. Во веста дека неговиот омилен бенд “ The Prodigy” му ја платил сметката во хотелот, одвај поверувал. ДОДЕКА НИЕ ГО ЖАЛЕВМЕ, ТОЈ ДОБРО СЕ ЗАБАВУВАЛ.

______________________________________________________________________________________________________

Мед против мамурлак!

Неверојатно долгата листа на својства на медот сега е проширена. Експерти додаваат дека медот е одличен сојузник во борбата против последиците од вишокот на алкохол!

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1