Tag Archives: marko

Вдовицата на Милошевиќ: Мојот син Марко е здрав

Марко Милошевиќ не е болен и лажна е информацијата дека се лекува во клиника во Москва, изјави неговата мајка, Мира Милошевиќ.

______________________________________________________________________________________________________

Синот на Милошевиќ е тешко болен – никогаш не се враќа во Србија

Милица Гајиќ, невенчана сопруга на Марко Милошевиќ, кој е син на поранешниот претседател на Србија Слободан Милошевиќ, тврди дека нејзиниот сопруг е тешко болен.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1