Tag Archives: mavrovo

Гори Националниот парк „Маврово”

  Гори над скијачките терени во Националниот парк „Маврово”.

______________________________________________________________________________________________________

15 годишно дете исчезна во водите на мавровското езеро

15 годишно дете исчезна во водите на мавровското езеро. Несреќата се случила во непосредна близина на манстирската црква Св Никола попладнево околу 14:30 часот.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1