Tag Archives: miris

Изум – Испринтајте разгледница со мирисот на храната која ја јадете (Фото)

  Генијален изум на студентка од Кина. Новиот уред е компбинација од принтер, фотоапарат и патент за извлекување на мирис.

______________________________________________________________________________________________________

Идеални места за нанесување на парфем

„Парфемот треба да го нанесите онаму каде што сакате да добиете бакнежи од вашиот партнер“, изјавила славната Коко Шанел, а доколку сме обвиени во својот омилен парфем ќе се чувствуваме поубаво и позадоволно.

______________________________________________________________________________________________________

Зошто ,,мириса,, телото?

  Непријатната миризба на телото не е омилена тема. Сепак постојат некои работи кој би можеле да ги избегнете, а кој се дирекни причинители за непријатниот мирис на телото.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1