Tag Archives: мода

Трпи за убавина – операција на очи, избелување на кожа?

Втората сезона од серијата „Vice“ која се занимава со модниот свет надвор од Њујорк, Париз и Милано и ги открива екстремните мерки кои ги практикуваат за да учествуваат на ревиите.

______________________________________________________________________________________________________

5 парчиња облека што секоја девојка мора да ги има

Мажите и жените, обично, не се согласуваат околу прашањата за модата, што е актуелно, заводливо, но постојат неколку модни парчиња кои девојките сакаат да ги носат, но и момците обожаваат да ги видат облечени на своите кралици. Проследете го следниот список.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1