Tag Archives: napravil

Кинез сам си направил Ламборџини – од ламарина (Фото)

Кинески фармер на кој му бил сон да има Ламборџини решил сам да си направи реплика од овој автомобил.

______________________________________________________________________________________________________

Фото: Немал пари да си купи па сам си направил протеза откако ги загубил двете раце

Пред приближно една декада, Сан Џифа ги загубил рацете во експлозија додека ловел риба. Да бидат работите полоши, набргу сфатил дека не може да си дозволи протези кои што му ги препорачала болницата.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1