Tag Archives: nestle

Внимавајте мајки – „Nestle NAN H.A 1 Gold“ адаптираното млеко, ги разболувало бебињата!?!

Компанијата Nestle ја тестира новата “подобрена“ формула на адаптираното млеко  „Nestle NAN  H.A  1 Gold“ поради многуте поплаки од родители кои тврдат дека на нивните бебиња, по испивање на млекото им се лоши.

______________________________________________________________________________________________________

,,Ајс Бар,, караван во Македонија

  Поставен во подвижен „замрзнат“ камион на површина од 30м2, низ Македонија ќе кружи ,, Ајс Бар,, на Nestlé.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1