Tag Archives: нож

Ги избодeл со нож зошто зборувале лошо за бездомниците!

Прилепчанец кој привремено бил сместен во детско одморалиште во село Љубанци ги избодил со нож двајцата браќа кои биле дојдени на гости кај вујко им, откако слушнал дека зборуваат нешто лошо за луѓето сместени во одморалиштето.

______________________________________________________________________________________________________

Го избодила сопругот со нож поради статус на Фејсбук

Ронда Вашингтон (33) од Тексас и нејзиниот сопруг се согласуваат за една работа: Таа го избодила со нож во семејната пресметка.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1