Tag Archives: odluka

Парична казна ако на маж во Италија му кажеш дека ,,нема му*а,,

Италијанскиот врховен суд донел одлука – ако на маж му кажеш дека нема му*а тоа е прекршок и ќе се казнува со парична казна. Причина – тоа било навредливо за мажите.

______________________________________________________________________________________________________

Нема сакаш – несакаш има ДА ПЛАЌАШ ПАРНО – а за да се откажеш мора комшијата да ти даде амин – Шокантна одлука

До 1 октомври сите мора да се приклучат на парното греење на Топлификација ДУРИ И ОНИЕ КОИ што се ис­клу­чи­ја од ко­рис­те­ње­то пар­но, објавува ексклузивно весникот Вест.

______________________________________________________________________________________________________

Центар се пишмани – ги послуша моторџиите нема да се плаќа паркинг на мотори

По денешниот протест на моторџиите за одлуката на општина центар на нејзините паркинзи да се наплаќа и паркирање на мотори, постигнат е компромис и одлуката е променета.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1