Tag Archives: okean

Спектакл на природата: Река од лава се влива во Тихи Океан кај Хаваи

Лава од отворот на вулканот Килауе на хавајскиот Голем остров во саботата почнала да истекува и да се влева во океанот.

______________________________________________________________________________________________________

Мистериозни кругови пронајдени на дното на океанот (Фото)

Јапонски фотограф во близина на брегот на својата земја, во океанското дно открил таинствени геометриски облици.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1