Tag Archives: olimpiec

Куќа од 2.5 милиони долари, пари и стипендија – oлимпиецот од Тринидад и Тобаго богато награден

Keshorn Walcott има само 19 години – освои злато во Лондон а дома во Тринидад и Тобаго го пречекаа како национален херој – доби 135.000 евра, а ќе му градат и вила вредна 2.5 милиони долари, добива и бесплатна стипендија.

______________________________________________________________________________________________________

Хорор: Олимпиец го преполовија тегови тешки 200 килограми

Рацете и нозете не издржаа, теговите паднаа, а Германецот успеа да ја повлече главата во последен момент.

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1