Tag Archives: opasnosti

Вистината за маргаринот! – бегајте од него по секоја цена

,,Високата температура при притискање на маслото ги уништува антиоксидантите при што настануваат  слободни радикали кои можат да предизвикаат рак. Потоа, на брутален хемиски начин се стврднува маслото преку процесот на хидрогенизација или промена на масните киселини,,

______________________________________________________________________________________________________

Никако депилација на препони – имало цел зошто таму треба да има влакна!?

“Отстранувањето на срамните влакна го зголемува ризикот од инфекција и сексуално преносливите болести меѓу младите луѓе”

______________________________________________________________________________________________________

UA-33057274-1